Безплатна доставка при поръчка на повече от 2 продукта!

Често задавани въпроси

Какво означава био продукт?

Съставките в био продуктите (масла, екстракти) не са третирани с пестициди, химикали и други изкуствени съставки и са отглеждани в екологично чисти райони. Био продуктите не съдържат генно модифицирани съставки (ГМО) и такива от животински произход. Не са тествани върху животни. Съставките се обработват със студени технологии, а не с топлинна обработка, както при масовата козметика и по този начин се запазват качествата им. Не се използват силикони, парабени и изкуствени консерванти, които могат да навредят на структурата на кожата или косата. 

Продуктите на Thracian имат ли био сертификат?

Да, някои от продуктите ни са био сертифицирани, а други съдържат в себе си био сертифицирани съставки. Всички продукти са създадени на основата на био и натурални съставки.

Какъв е произходът на съставките в продуктите?

Продуктите са произведени в България и съдържат български билки, екстракти и масла с доказани във времето свойства, като в някои продукти се съдържат и вносни масла заради географското разположение и невъзможността те да се отглеждат в България (масло от грейпфрут, алое вера, какаово масло).

Био розовата и био лавандуловата вода подходящи ли са за вътрешна употреба?

Водите ни са биологично чисти, но не са сертифицирани като продукт за вътрешна употреба, препоръчваме да ги използвате само като козметичен продукт за външна употреба.

Опаковките на продуктите рециклируеми ли са?

Да, всички наши опаковки са произведени под строг контрол в Италия и са напълно рециклируеми.

Какъв е срокът на годност на продуктите?

До шест месеца след отваряне.